top of page

Тест: Чи готові ви завести собаку?

Оновлено: 29 лип. 2022 р.


Собака в будинку – це чудово. Вона позбавить будинок від туги та самотності, наповнить його веселощами, забавними іграми, любов'ю та безмежною відданістю. Ваш вихованець стане для вас вірним другом, віддушиною, натхненням та джерелом радості. Проте собака – це завжди величезна відповідальність. Перш ніж заводити тварину, потрібно добре подумати, зважити усі за та проти. Можливо, мої порівняння допоможуть вам прийняти рішення та визначити, чи готові стати господарем. Я постаралася образно описати гіпотетичні ситуації, які відображають негативні сторони утримання тваринного будинку та проблеми, з якими вам доведеться зіткнутися, будучи господарем собаки.

1. Візьміть теплий яблучний сік і розлийте його в найнесподіваніших місцях. Походьте босоніж, бажано посеред ночі. Вранці, збираючись на роботу, в колготах або білих шкарпетках обов'язково наступайте на жовту калюжку.

2. Поставте на сигнал будильника звук, що їсть шкіру. Заведіть будильник на кожні 15 хвилин. На добраніч!

3. Візьміть вашу найдорожчу пару взуття або улюблені тапочки, поріжте, іскромсайте, роздеріть, потім попрощайтеся і викиньте у смітник.

4. За допомогою кусачок переріжте ТВ або кабель. Також заразом можете перерізати телефонний провід.

5. Займіться спортом, попрацюйте над біцепсом та трицепсом. Візьміть м'ячик, вмочіть його у щось тепле та липке, і кидайте об стінку протягом години 3-4 рази на день. Обов'язково потрапіть у статуетку, чашку, вазу або кришталевий сервіз. Приймайтеся за прибирання битого скла та миття підлоги та стін.


6. Переверніть сміттєвий кошик і розкидайте його вміст по всьому будинку. Запасіться освіжувачем повітря!

7. Купуйте гумову іграшку, що дико пищіть, і покладіть її собі в ліжко. Повірте, це набагато ефективніше за будь-який будильник. Увага! Слабонервним і сердечникам експеримент не проводити.

8. Перш ніж встати з ліжка, обмажте обличчя та вуха липкою теплою рідиною. Жінкам повторити ту саму процедуру після нанесення макіяжу.

9. При включенні пилососу та фена, уявіть, що ваша близька людина забилася під диван і тремтить.

10. Візьміть кілька тонких гострих предметів і пройдіться по диванах, меблях та шпалерах.

11. Введіть у свій графік обов'язкові прогулянки. 3 рази у день по 1-2 години. Дуже добре, якщо ви зможете поекспериментувати у спеку, дощ, мороз та хуртовину.


12. У зимову холоднечу укутайтесь тепліше і вийдіть на вулицю о 3 годині ночі або о 5 ранку. Постійте хвилин 15-20, повторюючи: "Ну давай же, писай швидше". А потім постарайтеся тримати себе в руках, якщо все це було хибною тривогою.

13. Перед приходом гостей розкидайте різні речі по всьому будинку і густо посипте собачою шерстю підлоги та дивани. А потім вибачтеся перед гостями за те, що вони йдуть від вас, як обскупані курчата.

14. Обов'язково покладіть у салат, суп та основну страву пару собачих волосин.

15. Збираючись на важливу зустріч, обваляйте своє вбрання в шерсті. Буде чудово, якщо ви спізнюєтеся на зустріч.

16. Візьміть курячу кісточку або шматочок жирного м'яса, покладіть на диван, у ліжко або на ліжко.

17. Попросіть когось із членів сім'ї сховати десь у квартирі щось огидне. І потім пограйте в гру «Знайди пахнучу купку».

18. Намочіть пухнастого плюшевого ведмедика, потрусіть його в кожній кімнаті. Головне, щоб бризки потрапили на шпалери, меблі та, звичайно ж, на вас.

19. Принесіть з вулиці більше бруду та піску. Розкидайте по всьому будинку, особливо ретельно посипте килими.

20. У холодний день візьміть теплу грілку і покладіть під спину або на коліна. Обніміть свою улюблену м'яку іграшку. Прислухайтеся, як б'ється серце маленької відданої істоти. Усміхніться і відчуйте приплив великої любові і ніжності до теплого грудочку, який заснув, щоб набратися сил для нових витівок. Ось це ті емоції, заради яких можна походити по яблучному соку і поспати на курячій кісточці.

Поставте на одну чашу терезів пункти 1-19, а на другу пункт 20. Подумайте, що переважити. Так ви легко зможете відповіді на питання - чи готові ви стати господарем собаки.

21 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page